يكي ازشركت هاي توليدكننده شلوارهاي جين و كتان موفق به توليد شلوارهايي شد كه كمتر كثيف مي شوند و در نتيجه به شست و شوي كمتري احتياج دارند.
صبح زود براي رفتن به مدرسه و يا سركار از خواب بلند شديد. به سمت كمد لباس هايتان مي رويد تا شلواري جين يا كتان تان را برداريد. نگاهي به آن مي اندازيد و پيش خود مي گوييد: ” فكر كنم بتوانم يك بار ديگر اين شلوار را بپوشم بدون اينكه كسي متوجه لكه ها و يا بوي بد آن بشود.”
اما ديگر مجبور نيسيتيد شلوار كثيفتان را كه فراموش كرده ايد بشوريد، بپوشيد. ديگر لازم نيست شلوارهاي كتان يا جين خود را بشوريد. از نظر كارشناسان شستن زياد شلوارهاي جين مي تواند به كره زمين آسيب برساند.
يكي از توليدكننده هاي شلوار لي در جهان مي گويد: براي شستن يك شلوار جين حدود حدود ۷ميليون و ۸۵۳ هزار ليتر آب در طول دوران مصرف از شلوار استفاده مي شود. اين مقدار آب شامل زراعت پنبه، درست كردن پارچه هاي كتان و جين، و شستن هزار باره آنها مي شود.
اين توليد كننده شلوارهاي جين مي گويد:” مي توانيد به جاي شستن شلوارهاي جين ، آنها را در فريزر بگذاريد. سرما باعث كشته شدن ميكروب هايي مي شود كه بوي بدي را توليد مي كنند. علاوه بر اين در مصرف آب هم صرفه جويي مي شود.”
اين توليد كننده، اخيرا شلوارهايي را به فروش رسانده كه از همان ابتدا نيازي به شستن زياد ندارند. هنوز مشخص نيست اين شركت با چه فناوري موفق به توليد شلوارهايي شده كه به شست و شوي كمتري نياز دارند.
راهنماي فريز كردن شلوار و لباس هاي جين
شلوار يا لباستان را به آرامي تا كنيد و آن را داخل يك كيسه قرار دهيد. در كيسه را محكم ببنديد و آن را داخل فريزر بگذاريد. پس از يك هفته آن را بيرون بياوريد و از پوشيدن لباس جين جديدتان لذت ببريد.